Resultaten voor teeuwissen riool

 
teeuwissen riool
Teeuwissen Rioolreiniging Huizen.
TEEUWISSEN RIOOLREINIGING HUIZEN B.V. Postadres Postbus 117 1270 AC Huizen. Bezoekadres Bestevaer 50 1271 ZA Huizen. Telefoon 035 52 52 319. Telefax 035 52 40 982. D e heer A.J. Rozenberg kwaliteitsverantwoordelijke tankreiniging en onderhoud aan olieafscheiders. D e heer E.P. Actief op het gebied van. Het reinigen en saneren van ondergrondse en bovengrondse opslagtanks voor brandstoffen. Het inzamelen en verwerken van Olie Water en Slibmengsels OWS afkomstig uit o.a. Het uitvoeren van laagdiktemetingen bij olieafscheiders volgens het Activiteitenbesluit. Het uitvoeren van vijfjarige inspecties aan olieafscheiders volgens het Activiteitenbesluit. Het leveren installeren en repareren van olie en vetafscheiders. Het inzamelen en verwerken van Vet Water en Slibmengsels afkomstig uit o.a vetafscheiders.
Teeuwissen Rioolreiniging B.V. Vereniging Afvalbedrijven.
Teeuwissen is een gekwalificeerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van rioleringsbeheer. Het dienstenpakket omvat onder andere de volgende werkzaamheden. Reiniging en camera-inspectie van hoofdriolen. Levering installatie en onderhoud van riool en pompgemalen. Ledigen reinigen en inspecteren van olie-afscheiders.
Loodgieter Huizen De Telefoongids.
48 resultaten voor Loodgieter in Huizen. Vind telefoonnummers adressen websites e-mail openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden Gids
Teeuwissen Rioolreiniging BV in Barneveld De Telefoongids.
Actueel adres telefoonnummer en openingstijden voor Teeuwissen Rioolreiniging BV in Barneveld vindt u in dé lokale bedrijvengids Detelefoongids.nl
Ontstoppingsbedrijf en Rioolreiniging Teeuwissen.
Teeuwissen rioolreiniging staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ontstoppingsbedrijf Teeuwissen werkt voor overheden waterschappen woningcorporaties bedrijven en particulieren. Kwaliteit en service staan voorop waarbij wij onze klanten geheel vrijblijvend adviseren. We zijn ISO en VCA gecertificeerd en werken met oog voor het milieu. Maak een afspraak Offerte aanvragen. 035 525 23 19. 035 525 23 19 Plan route. 0342 42 56 78. 0342 42 56 78 Plan route.

Contacteer ons